Yearn Finance: s YFI-token träffar fem siffror och stänger in BTC-priset

YFI växer till 12 000 dollar som stänger in BTC-priset.

Curve.fi/y likviditetsleverantörsvalv som returnerar över 90% APY.

Årsskattkammaren närmar sig $ 330 000 i värde.

Yearn Finance YFI DeFi

Eftersom DeFi- tokens fortsätter att leda kryptomarknaderna allt högre ger vissa såsom Yearn Finance’s YFI-token monumentala vinster, men är det bara för valarna?

Med ett mycket begränsat utbud på bara 30 000 tokens är efterfrågan på YFI påtaglig. En enda token kostar nu nästan lika mycket som en Bitcoin Lifestyle och det verkar inte avta.

Den högflygande tokenen är grunden för den Ethereum-baserade DeFi-avkastningsaggregatorn Yearn.Finance, som gör det möjligt för användare att maximera avkastningen och tjäna ränta på kryptosäkerheter och samtidigt spara på transaktionsavgifter och tid som spenderas på att undersöka priser.

Jordbrukare kan sätta in pengar på plattformen och systemet kommer automatiskt att placera kapital i den högstlönade möjligheten vid varje tidpunkt.

DeFi Blockchain

Varje gång någon gör en insättning eller drar sig tillbaka från ett yEarn Vault, omfördelar de smarta kontrakten kapital som finns i valvet till högst avkastande möjlighet. Ryan Sean Adams utvidgar denna process här i sitt senaste banklösa nyhetsbrev.

Vid tidpunkten för pressen var curve.fi/y likviditetsleverantörsvalv som odlar CurveDAO CRV-symbolerna den bästa vinststrategin. Returerna när guiden skrevs var 91% APY på det specifika valvet. Det näst bästa intjäningsvalvet var Dai med 58% följt av TUSD med 40%, även om dessa priser är dynamiska.

YFI-priserna spikade till 12 000 dollar på FTX-börsen under sena handelstider på tisdag. För ett kort ögonblick var en YFI värd mer än en BTC.

Under de följande timmarna drog sig tillbaka lite, men har förblivit över fem siffror på $ 11 000 vid tidpunkten för pressen. Samtidigt handlade Bitcoin till knappt 11 800 dollar.

Ethhubs grundare, Anthony Sassano [@ sassal0x], var något jublande om milstolpen:

Som ofta har varit fallet med DeFi kommer valar med mest likviditet ha gynnat mest. Som tidigare dev advokat på OpenZeppelin påpekade Dennison Bertram [@DennisonBertram]:

Jag tror inte att det förvandlade för många människor till miljonärer om någon är ärlig. Det fanns nästan aldrig tillräckligt med tillgång, och de som kunde „längtan“ tillräckligt av dem gjorde det genom att tillhandahålla miljoner likviditet …

När det gäller likviditet har TVL på plattformen också nått en högsta tid på 635 miljoner dollar enligt DeFi Pulse .